Contentschrijver

Weergaloze content als aanjager voor jouw succes

Als contentschrijver beloof ik dat jouw bedrijf groeit door unieke teksten die raak zijn

Herken je dit?

Jij bent de contentschrijver in jouw bedrijf. Maar dat is een uitdaging omdat je meerdere petten op hebt. Je zou vandaag een socialmediapost schrijven en plaatsen … Daarnaast had je een nieuwe tekst voor de website op je agenda staan. Ondertussen is de werkdag voorbij en je hebt nog geen letter op papier gezet.

Uiteindelijk met pijn en moeite een tekst getikt

Je kent het nut en de noodzaak van goede content om nieuwe klanten aan je bedrijf te binden en de relatie met bestaande klanten goed te houden. Daarom kruip je na het avondeten weer achter je laptop. Je schrijft en schrapt. Uren later heb je 1 artikel af.

Maar het resultaat blijft uit

Je zet de tekst live en duimt voor een goed resultaat. Maar dat blijft uit. Je artikel krijgt een paar likes van collega’s, familie en vrienden. Verder gebeurt er weinig. Je wilt het patroon het liefst zo snel mogelijk doorbreken. Maar hoe doe je dat?

Wees gerust, je bent niet de enige die contentstress ervaart

Je dagen vliegen voorbij. Je blust brandjes en wordt geleefd door de waan van de dag. Veel ondernemers en communicatiespecialisten in groeibedrijven ervaren deze hectiek. Is tekstschrijven niet jouw specialisme, dan schiet deze taak er vaak bij in. Daarnaast is het onmogelijk om overal goed in te zijn.

Bedrijven die willen groeien schakelen een contentschrijver in

Klinkt bovenstaande bekend? Kom in actie net als Daphne. Zij zette hulptroepen in tijdens een drukke periode. Daphne besloot de productie van de content aan een tekstschrijver uit te besteden en schakelde mij onder andere in voor de websiteteksten, socials en mailings van ScaleUp Company.

Terwijl ik voor je schrijf, focus jij op werk waar jij goed in bent en energie van krijgt

Na een kennismaking via WhatsApp voegde Daphne mij vanaf juli tot december 2020 als freelance contentschrijver en communicatieadviseur toe aan haar team. We begonnen met een kleine opdracht en pakten daarna door. Samen hebben we bergen werk verzet, gebuffeld, gelachen en geleerd.

Zo ervaarde Daphne onze samenwerking

Ik wens iedereen een Lies, samenwerken is een feestje. Lies is een fijne en waardevolle sparringpartner. Doet altijd wat ze beloofd, is ontzettend gestructureerd en heeft vol passie mee gewerkt aan onze projecten. Mochten copywriting, communicatie/marketing support en advies weer nodig zijn, is er geen twijfel over bij wie ik aanklop!’

Daphne Selier – Marketing Lead ScaleUp Company

Wil jij ook profiteren van een contentschrijver aan je zij?

Geloof jij in de kracht van content en kom je er zelf niet aan toe om een continue stroom webteksten, artikelen, klantcases, nieuwsupdates en socialmediaposts te schrijven? Zet mij aan de slag als freelance contentschrijver. Deze investering verdien je gegarandeerd terug. Daarnaast bespaar je jezelf een hoop tijd en gedoe.

Dit is het effect

Als je de juiste snaar raakt met jouw content, dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Met de juiste teksten:

 • verbetert de vindbaarheid van je bedrijf
 • groeit het aantal bezoekers op je website
 • werf je makkelijker meer klanten

Heb jij te weinig tijd om puike content te schrijven ? Of vind je het lastig om het verhaal van jouw bedrijf in de juiste woorden te vatten? Ik help je graag en goed. Daar kun je op vertrouwen.

Klaar om te knallen met knettergoede content?

Vul je gegevens in en ontdek hoe ik jou vooruit help

Vertel waar jij tegen aanloopt bij de contentcreatie voor jouw bedrijf. Ik sta voor resultaat en garandeer een soepele samenwerking. Spreekt dat je aan in een contentschrijver? Vul onderstaand formulier in. Of bel mij via WhatsApp op 06 519 627 94. Je bereikt mij op werkdagen vanaf 16.00 uur.

  Kom nu in actie en voorkom dat je achter het net vist

  Ik neem een beperkt aantal opdrachten aan omdat ik vind dat jouw content mijn volledige aandacht verdient.


  Tekstbureau | Redacteur | Communicatieadvies in Utrecht en daarbuiten

  Aangesloten bij Abe Freelancers.

  Je vindt Door Lies ook op TEKSTSCHRIJVER-INFO.NL

  Scroll naar boven