Terug naar home » Werk en reviews

Wil je een goede tekstschrijver inhuren?

Als je een tekstschrijver gaat inhuren, dan staan er duizenden specialisten voor je klaar. Hoe maak je dan goede keuze?

Iedereen kan een mooi verhaal ophangen. Jij wilt natuurlijk bewijs zien. Daarom zie je hier voorbeelden van teksten Door Lies en reviews van klanten. 


Recent werk


Voorbeeld langetermijnsamenwerking

Habermehl vertrouwt sinds voorjaar 2018 op mijn schrijverskwaliteiten. Voor deze financiële en fiscale dienstverlener uit Hilversum werk ik nu aan:

  • de teksten voor de bedrijfspagina op LinkedIn
  • de schrijfstijl (inclusief schrijfwijzer)
  • de teksten voor de complete website in samenwerking met het Amersfoortse onlinemarketingbureau GetForward. Daarna pakken we het contentplan en de -creatie op

Voorbeelden van teksten uit voorgaande jaren

 

Voorbeelden van teksten voor brochures, flyers en magazines zien?

Stuur nu een mail, dan ontvang je binnen 1 werkdag een PDF in je inbox.


Recensies van klanten 

tekstschrijver Liesbeth Vegter inhuren voor goede teksten

‘Liesbeth schreef de teksten voor mijn website. Ook schakelde ik haar in als tekstschrijver voor websites van mijn klanten. Knap hoe zij de juiste vragen stelt en pakkende teksten op digitaal papier zet. Ze denkt aan elk detail en weet persoonlijkheid in teksten te verwerken. Naast dat ze haar vak verstaat, is het ook een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken.’

Hieke Kramer Eigenaresse Hieke.nl – Bureau voor grafische vormgeving

                


‘Bij Dungelmann Schoenen gaven we elk seizoen een magazine uit. Omdat wij in 2018 geen copywriter hadden, kwam Liesbeth op het juiste moment. Met geleverde informatie leeft zij zich goed in de lezer in. Ook een interview afnemen gaat haar perfect af. 

Daarnaast schreef Liesbeth SEO-teksten voor ons. Dit heeft gezorgd voor rijke product- en categoriepagina’s met een goede online vindbaarheid. Toen we crisiscommunicatie nodig hadden, gaf Liesbeth snel en advies wat resulteerde in duidelijke persberichten.

Samantha Sowirono – Marketingmanager bij Dungelmann (werkt nu voor Klarna)

                

 

‘We zochten een tekstschrijver voor ghfd.nl omdat we de teksten goed op orde wilden hebben. Onze webdesigner bracht ons in contact met Liesbeth. Dat was een schot in de roos.

We wisten precies waar we aan toe waren. Ze vertaalde onze input in pakkende teksten en leverde volgens afspraak. Lies regelt het.’

Sander Cramer van den Bogaart – Adviseur bij Groene Hart Financiële Diensten

                


7 beloftes van Tekstbureau Door Lies

Je kunt op mij bouwen omdat ik:

  1. begrijp dat jouw bedrijf alles voor je betekent
  2. met je meedenk en afspraken nakom
  3. in de huid van je bedrijf en doelgroep kruip
  4. doorga tot jij tevreden bent
  5. ruim 10 jaar ervaring meebreng
  6. altijd kijk hoe het beter kan
  7. er ben als je mij nodig hebt

Als je mij gaat inhuren als je tekstschrijver, dan krijg je daar goede teksten voor terug. Teksten die de investering waard zijn omdat ze je bedrijf in de spotlights zetten en klanten aantrekken.


Je teksten laten schrijven of verbeteren

Ik steek mijn handen uit de mouwen en schrijf professionele teksten voor jou. Copy die staat als een huis. Kleine klus of complexe taak? Als freelance tekstschrijver zet ik mij in voor jouw zaak omdat ambitieuze ondernemers goede teksten verdienen. 

Ja, dat wil ik
Gratis advies