Persbericht start Door Lies

Nieuwsbericht start Door Lies

Loenen aan de Vecht, 8 januari 2018

 

Nieuw in de regio: Door Lies tekst en marketingsupport

Copywriter en marketeer Liesbeth Vegter is op 8 januari gestart met ‘Door Lies tekst en marketingsupport’. Door Lies helpt ondernemers om meer resultaat uit hun bedrijfsteksten te halen.

 

Professionele on- en offline teksten

Mkb-ondernemers kunnen Door Lies inschakelen voor on- en offline bedrijfsteksten. Denk aan webteksten, nieuwsbrieven, e-mailings, brochures, artikelen, persberichten en veelvoorkomende brieven of e-mails.

Door Lies schrijft op basis van de wensen van haar klanten. Uiteraard zijn alle teksten geschreven in de stijl van de klant. Het resultaat is een doelgerichte tekst die resultaat oplevert.

 

Voor ondernemers

Door Lies focust zich op mkb-bedrijven met 10 – 250 medewerkers. Veel ondernemers uit deze groep schrijven hun bedrijfsteksten zelf. In de praktijk blijkt dat het vaak lastig is om tijd voor schrijfklussen vrij te maken. Daarnaast vinden veel ondernemers het lastig om de juiste woorden op papier te krijgen.

 

In Utrecht, Amsterdam, Hilversum, Almere, Amersfoort en omgeving

Door Lies werkt vanuit haar eigen kantoor, maar gaat ook met plezier naar ondernemers toe. Om informatie te verzamelen, voor overleg of om te sparren. Om snel te schakelen, werkt Door Lies met name voor ondernemers die zijn gevestigd in een straal van 50 km rondom Breukelen.

 

Door Lies is ook inzetbaar voor marketingsupport

 

Naast het schrijven en redigeren van teksten, levert Door Lies ook marketingsupport. Dit betekent dat bedrijven Liesbeth op interim-basis kunnen inhuren om marketingwerkzaamheden uit te voeren. Bijvoorbeeld bij grote projecten, campagnes of als tijdelijke vervanger bij ziekte of zwangerschap.

 

Meer informatie

Meer weten over Door Lies tekst en marketingsupport? Neem gerust contact op met Liesbeth.

 

Door Lies van start als freelance tekstschrijver en communicatiespecialist - visitekaartje

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven