Hoe kan dat nou?

Daarom tekstschrijven uitbesteden

Is je schrijfklus weer blijven liggen? 

Opnieuw overwerken. Je to-dolijst is zelfs gegroeid, terwijl je zo hard hebt gebuffeld. En die schrijfklus is er ook weer bij ingeschoten. Niet handig voor je uitstraling en online vindbaarheid. Misschien is het tijd om focus aan te brengen en wat taken af te stoten. Wist je bijvoorbeeld dat veel ondernemers tekstschrijven uitbesteden?


Wil je groeien? Stop met jongleren

Ondernemers zoals jij zijn heel de dag druk met van alles en nog wat. Misschien vind je het lastig om werk uit handen te geven. En dat is ook best spannend. Misschien denk je dat het goedkoper is om alles zelf te doen. Herken je dit? 


Delegeer taken die je niet liggen en energie opslurpen

Als je vooruit wilt met je bedrijf en zelf gezond wilt blijven, dan is het tijd om de regie terug te pakken. Start met kritisch naar je tijdsbesteding kijken en stop met werk:

  • dat je niet ligt;
  • dat je energie kost in plaats van geeft;
  • waar je weinig kaas van gegeten hebt.

Verdient je bedrijf goede bedrijfsteksten?

Is tekstschrijven niet je ding of kost het je veel tijd? Besteed je websiteteksten, artikelen, nieuwsbrieven, blogs, folders, e-mails en socialmediaposts uit aan een copywriter die jou begrijpt. Terwijl ik mijn mouwen voor je opstroop, kun jij focussen op werk dat jou blij maakt en waar je goed in bent.


Werken met doorgewinterde copywriter levert geld op geeft rust

Hoe je een tekst perfect opbouwt in de juiste woorden, dat is mijn vak. Daar kun jij van profiteren. Je krijgt teksten die raak zijn en klanten aantrekken. Natuurlijk zijn deze in jouw stijl geschreven. Deze investering verdien je dubbel en dwars terug: het geeft je rust en brengt omzet in het laatje. Daar kun je op vertrouwen.

 

Tekstschrijven uitbesteden aan Tekstbureau Door Lies


Samen bereiken we meer

Als je zelf blijft ploeteren, dan weet je zeker dat de situatie niet verandert. Stel je eens voor hoe fijn als je bedrijfsteksten tiptop in orde zijn en jij daar geen omkijken naar hebt. Klinkt goed? Neem contact op, dan maken we kennis over de telefoon.

Ja, dat wil ik

 

Omdat ik tot 2018 zelf regelmatig externe specialisten inschakelde, begrijp ik als geen ander dat we een klik moeten hebben om fijn samen te werken.


Over Lies
Liesbeth Vegter schrijft en redigeert wervende copy voor ambitieuze ondernemers. Laat je jouw teksten door Lies laat schrijven of redigeren, dan kun je erop vertrouwen dat het dik in orde komt omdat deze freelance copywriter 10 jaar kennis en ervaring meebrengt.

Ruim 30 ondernemers uit de omgeving van Utrecht en ver daarbuiten gingen je voor. Bijvoorbeeld IT-bedrijf Cloud++, Habermehl financiële administratie & fiscaal advies, VoetPortaal Podotherapeuten en grafisch vormgeefster Hieke.nl. Zij hebben nu professionele teksten die hun bedrijf vooruit helpen. Wil jij dat ook? Ontdek de mogelijkheden. Kennismaken is gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *