Terug naar home » Tekstschrijver Utrecht

Tekstschrijver in Utrecht

Voor ambitieuze ondernemers

Je zwoegt op webteksten, socialmediaposts en mailings. Na uren heb je eindelijk een tekst, maar die bekt niet zoals jij bedoeld had. Herken je dit? Voorkom dat je nog meer energie verspilt. Schakel een tekstschrijver in. Zit je bedrijf in Utrecht of omgeving? Met mijn tekstbureau help ik je graag en goed. 

Ik zet mijn kennis en ervaring in voor jou en neem je werk uit handen

Hoe je een tekst perfect opbouwt en hoe je de juiste woorden vindt om klanten te informeren, te overtuigen en aan te zetten tot actie, dat is mijn vak. Jij kunt daar van profiteren.

Zoek je een tekstschrijver in Utrecht omdat je bedrijf professionele teksten verdient? Laten we dan kennismaken en ontdekken of we soepel kunnen samenwerken. 

Ja, dat wil ik

Oplossingen waar je wat aan hebt

Copywriting

Wil je dat klanten jou kiezen? Als freelance tekstschrijver weet ik hoe je wervend schrijft. Zit je bedrijf in Utrecht, dan kun je op mij bouwen voor je seo-websiteteksten, mailings, socialmediaposts, flyers en folders. Ook help ik je met interviews, handleidingen, brieven, e-mails en videoscripts.

Wat levert dit op?

Je bent zichtbaarder voor je klanten en krijgt meer kliks, downloads, telefoontjes, inschrijvingen, aanvragen en bestellingen.

Redigeren

Je hebt een tekst op de plank liggen. Opeens slaat de twijfel toe. Ik neem die onzekerheid voor je weg door de tekst na te lezen en te optimaliseren. Daarna kun jij het document met een gerust hart online zetten of printen. 

Wil je een bestaande tekst inkorten of updaten? Ik bekijk de inhoud met een frisse blik en doe wat nodig is om jouw doel te realiseren.

Marketingsupport

Kom je handen tekort of gaat een collega met verlof? Je kunt mij tijdelijk inhuren als marketingcommunicatiespecialist, contentschrijver en voor klantcommunicatie- en huisstijlprojecten.

Freelance tekstschrijver en interim communicatiespecialist Utrecht en omgeving - Liesbeth Vegter - Door Lies


Wat ik doe, doe ik goed

Je kunt op mij bouwen omdat ik:

 1. begrijp dat jouw bedrijf alles voor je betekent
 2. met je meedenk en afspraken nakom
 3. in de huid van je bedrijf en doelgroep kruip
 4. doorga tot jij tevreden bent
 5. ruim 10 jaar ervaring meebreng

Tot slot profiteer je van een breed netwerk designers, vertalers, online marketeers, foto- en videospecialisten. 


Samen werken aan succes

Stappenplan

 1. Eerst verdiep ik me in je business en verzamel informatie. 
 2. In de 2e stap breng ik structuur in alle info aan en bepaal de juiste opbouw. 
 3. Vervolgens schrijf ik de concepttekst gebaseerd op jouw wensen en doelgroep.
 4. Je ontvangt het resultaat op de datum die we samen hebben afgesproken.
 5. Daarna bekijk je het resultaat en geeft feedback.
 6. Aansluitend zet ik de punten op de i. De opdracht is pas af als jij blij bent.
 7. Tot slot ontvang je definitieve tekst als Word-document. 

Hart voor je zaak

Groot tekstproject van A tot Z uit de grond stampen of met een kleine aanpassing een bestaande tekst verbeteren? Lange termijn of spoed? Vertel wat je nodig hebt, dan komt het goed. Daar kun je op vertrouwen.

samenwerken met een freelance tekstschrijver uit Utrecht en omgeving


Aanbevelingen van communicatie- en marketingspecialisten

‘Ik ken Liesbeth als energiek, betrokken en met scherp oog voor zowel hoofdlijnen als details. Voorheen werkten we samen als opdrachtgever (zij) en communicatiespecialist (ik). Nu zijn we collega’s en schakel ik haar met een gerust hart in voor mijn eigen klanten of andere contacten.’ Cindy Gijsbers – Tekst, Redactie & Advies – Culemborg

‘Vakvrouw, doortastend en persoonlijk. Op het vlak van copy heeft ze een scherp oog voor de combinatie van inhoud en stijl. Een combinatie die zorgt voor copy die mensen beweegt én laat doen wat jij wilt.’ Wim Datema – JCM Context – Utrecht

‘Liesbeth werkt als een topsporter. Goed voorbereid, vol energie en intens. Altijd op zoek waar het nóg beter kan. En bovendien heel prettig om mee samen te werken.’ Ewald Verhoog – Growing Minds – Amsterdam


Wat kost dat?

Jij vertelt, ik luister en stel vragen zodat je wensen helder zijn. Daarna ontvang je een offerte met een all-in projectprijs en een planning. Zeg je ‘ja’ op het voorstel, dan ga ik aan de slag.

Wil je liever dat we op urenbasis samenwerken? Ook dat kan. Mijn tarief is 85,- euro per uur.


Freelance tekstschrijver in Utrecht inhuren?

Ben je het zat om uren te zwoegen op teksten die onvoldoende opleveren? Als copywriter met 10+ jaar ervaring weet ik wat werkt.

Huur je mij in, dan krijg je een perfect opgebouwde tekst met zorgvuldig gekozen woorden die raak zijn en jouw verhaal vertellen.

Dat wil ik ook
 
Slimme ondernemers hebben ijzersterke teksten. Al 30 bedrijven gingen je voor.

Deze bedrijven kozen Door Lies

Tekstschrijver in Utrecht en omgeving

Door Lies is de copywriter voor Habermehl in Hilversum

Parkmobile huurde Door Lies in als interim-marketeer en copywriter

Door Lies is copywriter voor Voetportaal in Breukelen