Veelgestelde vragen

Vind eenvoudig het antwoord op jouw vraag

Dit overzicht met veelgestelde vragen is voor bijgewerkt op 9 maart 2021. Geen zin om de FAQ door te spitten? Stel je vraag via liesbeth@doorlies.nl. Of bel mij via WhatsApp op 06 519 62 794 (bereikbaar vanaf 16.00 uur).

Wat voor soort bedrijven schakelen jou in?

Ik werk als tekstschrijver en communicatieadviseur in verschillende sectoren. Zakelijke dienstverlening, consultancy, zorg, makelaardij, financiële dienstverlening, werving & selectie, detailhandel, makelaardij. Het komt allemaal voorbij.

Ik kies bewust voor veelzijdigheid omdat ik het leuk vind om me in het unieke karakter van jouw bedrijf in te leven. Hoe dat werkt? Het begint met luisteren naar jouw verhaal. Overweeg je om mij in te schakelen? Bekijk de referenties en ontdek hoe opdrachtgevers onze samenwerking waarderen.

Werk je alleen als tekstschrijver in Utrecht?

Tekstschrijven kan eenvoudig vanaf iedere locatie. Mijn klanten zitten in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en ver daarbuiten. Ik heb bijvoorbeeld ook opdrachtgevers in Friesland en Zuid-Holland. We overleggen via WhatsApp. Dit plannen we aan het begin of het einde van de werkdag. Zo ben ik dichtbij als jij me nodig hebt. Weten voor wie ik werk? Bekijk welke opdrachtgevers mij inschakelen.

Hoe ben je tekstschrijver en communicatieadviseur geworden?

Mijn carrière als copywriter begon 15 jaar geleden. Een collega moest een verkoopbrochure schrijven en dat wilde niet vlotten. Het lukte hem niet om moeilijke materie helder te verwoorden. Ik zag hem worstelen en bood hulp.

Van het een kwam het ander. In no time was ik verantwoordelijk voor alle klantcommunicatie van DTG (toen nog De Telefoongids en nu Youvia). Om bij te blijven met alle ontwikkelingen volg(de) ik diverse opleidingen en cursussen.

In 2017 voelde ik dat het tijd was om een nieuw pad in te slaan. Op 1 januari 2018 voegde ik de daad bij het woord en startte met Door Lies. Sindsdien help ik ambitieuze ondernemers en marcomteams met wervende teksten en helder communicatieadvies. Lees verder als je meer wilt weten. Of ga naar LinkedIn voor mijn cv.

Wat is je tarief?

– Je investeert 85 euro per uur als je mij als freelance tekstschrijver of copywriter voor een vast aantal uren per maand inhuurt.
– Schakel je mij in als tekstschrijver voor een afgebakend project, dan ontvang je een maatwerkofferte.
– Je kunt mij ook tijdelijk toevoegen aan je communicatie- of marketingteam. Mijn tarief als interimmer is 95 euro per uur.

Verder lezen

Kom je bij mij op kantoor zitten?

In principe werk ik op mijn eigen kantoor. Overleggen doen we via de telefoon of digitaal. Als je het echt heel graag wilt, dan kom ik naar jou toe. Tenminste als ik in Nederland ben. Ik werk namelijk een deel van het jaar vanuit Breukelen en een deel vanuit Houston. Waar ik ook zit, op afstand ben ik altijd dichtbij.


Hoe zit het met privacy en vertrouwelijkheid?

Alle informatie die je met mij deelt is veilig. Daar kun je op vertrouwen.

Worden de teksten mijn eigendom?

Ja, alle teksten die ik schrijf zijn van jou. Ik draag de rechten aan je over, zodra je de factuur betaald hebt. Vanaf dat moment mag jij de tekst (her)gebruiken.


Extra toelichting gewenst?

Ik vul de FAQ – oftwel de veelgestelde vragen – regelmatig aan. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op.

    Terug naar home » Veelgestelde vragen

    Scroll naar boven