Over Lies

Jouw interim communicatieadviseur

Gespecialiseerd in tekst, branding en (project)management

Na 15 prachtige jaren als manager klantcommunicatie bij DTG lonkte het ondernemerschap. Daarom ga ik sinds 1 januari 2018 door het leven als interim-communicatieadviseur. Dat smaakt naar meer. Iedere dag weer.

Deze garanties bied ik jou

 • Je kunt er op vertrouwen dat ik onze afspraken respecteer
 • Wat ik doe, doe ik goed en met plezier en focus
 • Als je mijn mening vraagt, dan krijg je een goudeerlijk antwoord

Dit werk kun je met een gerust hart bij mij neerleggen

 • Ik spring ieder jaar minstens 1x bij als communicatieadviseur (interim) in ambitieuze marketing- en communicatieteams.
 • Daarnaast schrijf en optimaliseer teksten waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet. Webteksten, brochures, nieuwsbrieven, mails en nog veel meer.
 • Ook vind ik het leuk om verhalen van specialisten te verwoorden in pakkende artikelen voor externe en interne communicatie.

Beknopt cv

 • Geboren en getogen in Groningen, ondertussen al 20 jaar woonachtig in Utrecht en omgeving
 • Zelfstandig communicatieadviseur (interim) met passie voor copywriting en branding sinds 2018
 • Manager Klantcommunicatie bij DTG (2012 – 2017)
 • Manager Marketing Coordination & Support (2010 – 2012) en Manager Sales Promotion (2005 – 2010) bij De Telefoongids BV
 • Diverse commerciële functies onder andere bij Boomerang Media (1999 – 2004)

Opleidingen
Copywriting, post-hbo branding & positioning, e-mailmarketing, Academie Lichamelijke Opvoeding (specialisatie sportmarketing en -management).

Een volledig profiel vind je op LinkedIn.

Hoe kan ik jou helpen?

Vertel wat je wenst en hoe je het liefst samenwerkt, dan praten we offline verder. Je bereikt mij via liesbeth@doorlies.nl en WhatsApp (06 51962794). Of vul onderstaand formulier in. Kennismaken = gratis.


  Meer Over Lies


  Ik ben opgegroeid op het Groninger platteland. In Siddeburen om exact te zijn. Mijn ouders hadden een akkerbouw/loonwerkbedrijf. Toen ik 10 was, bleek dat ik aardig kon schaatsen. Tot mijn 21e spendeerde ik talloze uren ijsbaan van Sportcentrum Kardinge. Elke dag trainen en verbeteren.

  Ik heb een blauwe maandag biotechnologie gestudeerd. Daarna werd ik toegelaten op de Academie Lichamelijke Opvoeding (specialisatie sportmarketing en -management). Ik begon in Groningen en studeerde af in Amsterdam.

  Na een aantal commerciële functies ben ik het communicatievak ingerold. Aan deze tak van sport heb ik mijn hart verpand.

  Mijn vriend Marco en ik trekken er graag op uit. Hij wordt door zijn werkgever regelmatig naar het buitenland uitgezonden. Als het kan, dan ga ik mee. Zo stond ik eind 2017 opeens in de Bahama’s. Werken onder een palmboom aan een hagelwit strand. Beter dan dat, wordt het niet.


  Sinds september ’19 pendelen we op en neer tussen Nederland en Amerika omdat Marco in Houston op een project werkt. Benieuwd naar onze avonturen in Texas? Je leest het op mijn privéblog. Daar is het nu trouwens stil en dat heeft een reden …

  Door COVID-19 loopt ons verblijf in Amerika anders dan gepland. Geen spontane roadtrips en geen nieuwe mensen leren kennen. Dat is balen, maar niet het einde van de wereld: we zijn gelukkig, gezond, vol goede moed en hebben geweldige familie en vrienden. 

  Terug naar home » Over Lies