Over Lies

Lies is jouw eigen tekstschrijver, redacteur en communicatieadviseur

365 dagen genieten

Na 15 jaar als copywriter en manager klantcommunicatie bij DTG (De Telefoongids & Gouden Gids) lonkte het ondernemerschap. Zo ontstond Door Lies Tekst en Communicatiesupport. Sinds 1 januari 2018 ga ik door het leven als zzp’er. Dat smaakt naar meer. Iedere werkdag weer.

Deze garanties bied ik jou

 • Vraag je mijn advies of mening, dan krijg je een goudeerlijk antwoord
 • Je kunt er op vertrouwen dat ik onze afspraken respecteer
 • Wat ik doe, doe ik goed en met plezier

Dit werk kun je met een gerust hart bij mij neerleggen

 • Ik schrijf en optimaliseer teksten waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet. Webteksten, brochures, nieuwsbrieven, mails en nog veel meer.
 • Verder vind ik het leuk om verhalen van specialisten te verwoorden in pakkende artikelen voor je klanten, stakeholders en medewerkers.
 • Ook spring ik ieder jaar minstens 1x bij als interim-communicatieadviseur in communicatie- en marketingteams.

Beknopt cv

 • Geboren en getogen in Groningen, ondertussen al 20 jaar woonachtig in Utrecht en omgeving
 • Freelance tekstschrijver en interim-communicatieadviseur sinds 2018
 • Manager Klantcommunicatie bij DTG (2012 – 2017)
 • Manager Marketing Coordination & Support bij De Telefoongids & Gouden Gids (2010 – 2012)
 • Manager Sales Promotion bij De Telefoongids (2005 – 2010)

  Opleidingen
  Copywriting, post-hbo branding & positioning, e-mailmarketing, Academie Lichamelijke Opvoeding (specialisatie sportmarketing en -management)

  Een volledig profiel vind je op LinkedIn.

Hoe kan ik jou helpen?

Heb je behoefte aan nieuwe teksten? Wil je bestaande teksten opfrissen? Zoek je interimmer voor communicatieadvies? Vertel wat je wenst en hoe je het liefst samenwerkt, dan praten we offline verder.

Je bereikt mij via liesbeth@doorlies.nl en WhatsApp (06 51962794). Of vul onderstaand formulier in. Kennismaken = gratis.


  Meer Over Lies


  Ik ben opgegroeid op het Groninger platteland. In Siddeburen om exact te zijn. Mijn ouders hadden een akkerbouw/loonwerkbedrijf. Toen ik 10 was, bleek dat ik aardig kon schaatsen. Tot mijn 21e spendeerde ik talloze uren op de 400-meterijsbaan van Sportcentrum Kardinge. Elke dag trainen en verbeteren.

  Ik heb een blauwe maandag biotechnologie gestudeerd. Daarna werd ik toegelaten op de Academie Lichamelijke Opvoeding (specialisatie sportmarketing en -management). Ik begon in Groningen en studeerde af in Amsterdam.

  Na een aantal commerciële functies ben ik het communicatievak ingerold. Aan deze tak van sport heb ik mijn hart verpand.

  Mijn vriend Marco en ik trekken er graag op uit. Hij wordt door zijn werkgever regelmatig naar het buitenland uitgezonden. Als het kan, dan ga ik mee. Zo stond ik eind 2017 opeens in de Bahama’s. Tekstschrijven onder een palmboom aan een hagelwit strand. Beter dan dat, wordt het niet.


  Sinds september ’19 pendelen we op en neer tussen Nederland en Amerika omdat Marco in Houston op een project werkt. Benieuwd naar onze avonturen in Texas? Je leest het op mijn privéblog. Daar is het nu trouwens stil en dat heeft een reden …

  Door COVID-19 loopt ons verblijf in Amerika anders dan gepland. Geen spontane roadtrips en geen nieuwe mensen leren kennen. Dat is balen, maar niet het einde van de wereld: we zijn gelukkig, gezond, vol goede moed en hebben geweldige familie en vrienden. 

  Terug naar home » Over Lies