We hebben de sleutels

Bye bye Hilton, hallo eigen stekkie. Op vrijdag 15 november ’19 kregen wij de sleutels van ons appartementje in Houston.

 

Op naar City Centre

Houston is groot en het verkeer is gekkenhuis. Om de reistijd voor mijn lief te beperken, wilden wij dichtbij zijn werk in de Energy Corridor – een zakendistrict in West-Houston – wonen. Ons oog viel op de wijk City Centre. Een gebied waar wonen, werken, uitgaan en ontspanning perfect samenkomen.

 

Ons thuis

Wij zijn de koning te rijk met ons appartement. Lekker bankhangen als we daar zin in hebben. Een paar avonden per week koken in plaats van altijd uit eten. Na zoveel tijd in een hotel, is het superfijn om weer een plek voor onszelf te hebben. Zelfs een wasje draaien is leuk ?.

 

Alles op loopafstand

Als wij naar buiten stappen, dan staan we meteen middenin de levendigheid. Lifestylewinkels, restaurants, boetiekjes, terrasjes en koffietentjes. En ook een bioscoop, theater, spa, sportschool en een sfeervol pleintje. ‘s Avonds zijn de straten sprookjesachtig verlicht. Wij houden ervan.

 

Liefs,
Lies

1 gedachte over “We hebben de sleutels”

  1. So much fun! Heel veel geluk en succes met jullie avontuur! Leuk om langs deze weg een inkijkje te krijgen en te zien hoe jullie werk, leven en het heen-en weer reizen vorm geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven